Estetica dentara

   Estetica dentară s-a născut din dorinţa oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos. Această specializare se adresează pacienţilor care-şi doresc dinţi sănătoşi, cât mai armonizaţi cu fizionomia lor şi nu în ultimul rând, cât mai albi. Imaginea generează succesul, iar o imagine frumoasă devine perfectă cu un zâmbet perfect.

   Zâmbetul este una din expresiile chipului uman ce ne influenţează imaginea şi relaţiile cu cei din jur. Încrederea în sine, satisfacţia unui aspect plăcut şi carisma unei persoane joviale cucereşte de la prima vedere şi reprezintă  un atu atât în mediul social cât şi în cel business. Dinţii albi vă luminează chipul, emanând buna dispoziţie şi entuziasm în jurul dumneavoastră.

   Din fericire, cu ajutorul tehnologiei actuale, vă putem ajuta să dobândiţi un zâmbet spectaculos, mai alb şi mult mai tânr, aşa cum vi-l doriţi. Folosim cele mai noi tehnici şi materiale disponibile în prezent, iar medicii clinicii Biodentis au cea mai bună calificare în acest domeniu.

   Durata unui tratament de cosmetică dentară variază în funcţie de proceduri şi de persoană. Starea dinţilor dumneavoastră înainte de tratament influenţează durata tratamentelor.

   Cosmetica şi estetica dentară sunt discipline ale medicinii dentare dedicate artei şi ştiinţei de a reda zâmbetul natural al unei persoane, îmbunătăţindu-i imaginea şi respectul de sine, redându-i starea de bine în ansamblu.

Albire dentară profesională

Anumiţi pigmenţi alimentari (cafea, tutun, ceai, vin roşu, etc), precum şi coloranţi ai dinţilor (ca tetraciclina, fluor în exces) pot produce modificări nedorite ale culorii acestora. Pentru obţinerea unei nuanţe satisfăcătoare o igienă riguroasă şi chiar igienizările profesionale sunt insuficiente.

   

   Sistemul de albire cu lampa cu plasmă Beyond, oferit de BIODENTIS, dă rezultate remarcabile în doar o oră de tratament în cabinetul stomatologic. Procedura este inofensivă şi lipsită de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum şi nuanţele foarte luminoase obţinute fac ca aceasta să fie foarte solicitată mai ales de pacienţii pentru care timpul este foarte preţios. De asemenea, albirea dentară cu lampă este foarte utilă şi indicată în cazul unor evenimente care cer un zâmbet fără cusur într-un interval de timp foarte scurt (căsătorii, party-uri, conferinţe, diverse evenimente mondene).

   Evident, nici sistemele de albire la domiciliu nu şi-au pierdut din valoare, iar în toate situaţiile care necesită albire, igienizarea profesională cu cateva zile înainte este absolut obligatorie.

   Nuanţele obţinute atât prin sistemele “take home”, cât şi prin cele “in office”, sunt de până la  8-10 ori mai luminoase decât cele iniţiale, iar rezultatul este garantat pentru 2-3 ani.conferinţe, diverse evenimente mondene).

Faţete ceramice
Inaly-uri şi onlay-uri ceramice
Coroane ceramice
Tatuaje si bijuterii dentare
Protetică

Protetica este o ramura extrem de complexa ce se ocupa cu reconstructia danturii prin diverse “lucrari dentare”, care pot fi foarte variate, de la o simpla coroana dentara pana la reconstructii de mare amploare. Rolul lucrarilor protetice este similar cu cel al dintilor naturali, adica trebuie sa asigure o masticatie eficienta si un aspect estetic placut. 

 

   Pentru ca utilizam numai materiale de cea mai buna calitate, pentru ca avem colaborari stranse cu laboratoarele de top si pentru ca acordam o atentie deosebita doleantelor pacientilor nostri, obtinem lucrari protetice de o estetica si de o functionalitate ireprosabila.

   La noi in clinica realizam toate tipurile de lucrari protetice, de la o simpla coroana dentara pana la restaurari complexe pe dinti sau implanturi, supraproteze pe dinti sau implanturi, proteze scheletate cu sisteme speciale, fatete dentare, incrustatii, etc.