Despre noi

Istoric

Clinica Biodentis a fost înființata în anul 2012, demarand intr-un cabinet medical cu un sigur unit dentar.

Am înțeles de la bun început și poate înaintea altora, că pentru a avea succes tot ceea ce trebuie să faci este să oferi servicii medicale la un înalt nivel calitativ și să tratezi pacienții într-un mod personalizat. Aplicând principii de eficiență în administrarea activității firmei noastre în condițiile unor standarde stricte de calitate pentru serviciile prestate am reușit sa ne impunem astfel încât, în următorii 3 ani, activitatea s-a dezvoltat, au fost realizate investiții în aparatură modernă, mutandu-ne astefel si sediul intr-o locatie aerisita si amenajata modern.

Treptat, s-a conturat ideea de a oferi pacienților servicii medicale integrate astfel încât aceștia să poate să își rezolve o gamă largă de probleme specifice fără a fi nevoiți să piardă mult timp deplasându-se între diverse clinici. Ideea s-a dovedit extrem de eficientă, pacienții noștri apreciind în mod deosebit posibilitatea de a-și rezolva o multitudine de probleme dentare într-un interval mult mai scurt.

În aceste condiții activitatea nostră s-a dezvoltat și a devenit necesară extinderea infrastructurii. Astfel, în anul 2017 a fost inaugurat un nou sediu ,la standarde europene, al clinicii medicale și a fost achiziționata aparatură de ultima generatie.

Planurile noastre de viitor includ îmbunătățirea permanentă a serviciilor oferite pacienților, astfel încât sa venim mereu în întâmpinarea nevoilor acestora.

Cartea noastra etica
 • Suntem pasionati de ceea ce facem. Abordam fiecare caz cu profesionalism.
 • Vrem sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri din toate punctele de vedere: calitate oameni, performanta aparate si materiale, sisteme de plata flexibile si adaptabile.
 • Echipa de profesionisti formata din oameni pozitivi, relaxatii care vor sa dovedeasca si sa se autodepaseasca in fiecare zi.
 • Aparatura de ultima ora asigura rezultate de top si reprezinta garantia reusitei lucrarilor.
 • Lucram cu cele mai bune materiale de la producatori experimentati international avizati.
 • Adoptam cele mai noi metode de tratament. Oferim optiuni personalizate si servicii inovatoare.
 • Gama de servicii este adaptabila tuturor segmentelor noastre de clienti;
 • Oferim solutii performante atat celor care doresc sa-si rezolve o problema, cat si celor care exploreaza noi teritorii ale sanatatii si frumusetii.
Misiunea noastra

Ne-am propus sa ne remarcam prin profesionalism si servicii de calitate exceptionala care au la baza un set de valori la un nivel ridicat de exigenta. Astfel, profesionalismul defineste fiecare serviciu pe care il oferim.

Dorinta de autodepasire si de a atinge excelenta in domeniul in care activam, ne motiveaza pentru a fi la inaltime din toate punctele de vedere: oameni, aparate, materiale, lucrari. Niciun efort nu este prea mare atunci cand iti propui sa fii cel mai bun.

Standardele inalte pe care ni le-am setat se regasesc in fiecare sector al activitatii noastre si sunt dublate de perseverenta in straduinta de a schimba lucrurile in bine, chiar daca acest lucru presupune o lupta permanenta cu mentalitatile, comoditatea sau resemnarea din jurul nostru.

Fiecare interventie este un moment de viziune bazat pe cunoastere amanuntita si analiza, iar explicatiile detaliate, menite sa conduca la o decizie in deplin acord cu clientul, reprezinta punctul de pornire intr-o relatie intemeiata pe responsabilitate si incredere.

Viziunea noastra

Fiecare dintre noi isi ia in serios misiunea de a influenta vietile oamenilor in bine si nu facem din meseria noastra o industrie. De fiecare data, avem in vedere omul din fata noastra, cu personalitatea si nevoile sale. Respectam demnitatea umana. Vrem sa ajutam oamenii sa aiba o viata mai buna. Refuzam sa ne lasam prada rutinei, oboselii, blazarii.

Vrem sa fim o structura solida, care ofera clientilor experienta unei noi dimensiuni a profesionalismului. Seriozitatea de care dam dovada in exercitarea rolului pe care ni l-am asumat in domeniul sanatatii este completat de dorinta noastra de a trata cu respect si intelegere fiecare pacient.

Dorinta noastra este a asigura un cadru de sanatate, unde lucrurile sa se intample asa cum este firesc sa se intample in orice loc in care sunt tratati medical oameni: lucram cu responsabilitate si grija.

Vrem ca cei care ne trec pragul sa se simta in deplina siguranta. Inca de la bun inceput ne-am setat ca valoare etica sa facem tot ce ne sta in putinta. Suntem incantati ca putem sa facem acest lucru in fiecare zi.

De ce sa alegeti Clinica Biodentis?

Echipa noastra de medici dentisti a facut o pasiune din dorinta de a se documenta si a se informa cu privire la noile materiale, proceduri si manopere aparute in practica dentara, in ideea de a furniza cele mai actuale, durabile si sigure servicii dentare.

Servicii stomatologice complete

Incepand de la protetica si estetica dentara, pana la implantologie sau stomatologie pediatrica, oricare ar fi problema semnalata, medicii nostri sunt in masura s-o rezolve. La noi, aveti parte de o diagnosticare completa, de terapii personalizate si de un timp de asteptare redus. Avand in aceeasi clinica stomatologica medici cu mai multe specializari, pentru o diagnosticare corecta si un tratament adecvat, nu veti mai depinde de terte persoane sau de alte structuri medicale.

Personal medical specializat

De la consultatia initiala, urmand cu fazele de tratament si apoi cu vizitele post-operatorii, veti simti abordarea profesionala si in acelasi timp prietenoasa a medicilor dentisti. Din partea acestora veti primi nu doar ajutor profesional, ci si toata atentia.

Pacienti DA, clienti NU

Ne fixam ca obiectiv bunastarea pacientilor, nu bugetul lor. Cine din variate motive ne face o vizita, este considerat un pacient, nu un client. La noi nu conteaza varsta, rasa, sexul, nationalitatea, religia, etnia sau clasa sociala din care provine. Fiecare masura terapeutica adoptata si fiecare tratament recomandat corespund cadrului clinic general al pacientului si starii de sanatate a cavitatii orale. Totodata, propunerile noastre depind de bugetul de care dispuneti si de asteptarile exprimate.

Care sunt punctele noastre forte?
Increderea

Anii de formare universitara si postuniversitara, practica in campul muncii, participarile la cursuri si congrese, certificarile si specializarile ne permit sa fim o clinica stomatologica recunoscuta, unde ramurile de baza sunt reprezentate de ortodontie si implantologie.

Transparenta

Analizand fiecare caz clinic in parte, ne exprimam opiniile sincere cu privire la optiunile de tratament. De-a lungul anilor in care am profesat, pacientii au avut ocazia sa se convinga singuri de progresele terapeutice, la fel ca de tarifele practicate si de costurile totale.

Entuziasmul

Schimburile de experienta profesionala (si nu numai), participarile la cursuri si la congrese ne motiveaza sa ne dorim sa fim din ce in ce mai buni. Iar toata aceasta energie pozitiva o transmitem colegilor din clinica stomatologica si celor din afara, cu care, uneori, colaboram. Pasionati de ramurile stomatologice abordate, lucram impreuna la reconstructia fiecarui zambet. Daca ceea ce va lipseste este un suras impecabil, va asteptam cu mult drag in familia biodentis!

Colaborarea

In clinica biodentis, medicii au specializari multiple, centrate pe protetica si estetica dentara, implantologie, impreuna cu ramurile conexe. Colaborand intre noi, dar si cu viiitorul pacient, putem identifica cea mai buna abordare a problemelor oro-dento-maxilare si garanta o asistenta adecvata.

Disponibilitatea

Suntem mereu atenti si mereu sensibili la problemele pacientilor cu dinti de lapte, dar si a celorcu o dentitie permanenta. In orice moment, avem disponibilitatea sa va ascultam si sa va indrumam spre cele mai bune servicii stomatologice si optiuni de tratament.

Dotari de TOP
 • Unit dentar Diplomat A270
 • Autoclav Euronda 24 l
 • Endomotor Reciproc Gold VDW
 • Apexlocator Woodpecker
 • Sisteme de diga KKD COLTENE
 • Aparate mixare materiale amprenta Pentamix
 • Centrifuga pt realizarea membranelor si A-PRF PRF
 • Piezosurgery Woodpecker
 • Fiziodispenser W&H
 • Baie de ultrasunete pt curatarea instrumentarului Dr Mayer
 • Pompe aspiratie chirurgicală Aspina